Menu:

Darujte kurzy vaření

Není vařit jako vařit. Rádi byste zlepšili své techniky přípravy pokrmů a uvařili si něco dobrého ze španělské gastronomie? Potom neváhejte a zapište se na kurzy vaření v Brně. A nebo je darujte jako překvapení svému blízkému, ať už jen tak pro radost, pod stromeček nebo k narozeninám. Pronikněte do souboru dovedností a praktik, které středomořské národy používají již po celá staletí a objevte svůj skrytý talent.

Kurzy vaření Brno jsou určeny všem gurmánům a milovníkům španělské kuchyně. Pod dozorem šéfkuchaře Roberta Janíčka se naučíte připravit jedinečné pokrmy z různých španělských regionů a současně získáte přehled o výborné španělské gastronomii. Během vaření se dozvíte hojné množství informací o španělské kuchyni a seznámíte se nejen s tradičními jídly, ale i typickými ingrediencemi, které jsou pro přípravu ryze španělských jídel nepostradatelné.

Španělská kuchyně je pestrá, zdravá a plná čerstvých surovin. Je charakterizována její jednoduchostí a lehkostí, proto je oblíbená po celém světě. Základem španělských receptů je především kvalitní olivový olej, vyzrálá čerstvá rajčata a další typická zelenina, klobásky, šunka, ryby a mořské plody a samozřejmě rýže. V kurzech vaření se naučíte s těmito ingrediencemi pracovat a budete schopni připravit kompletní menu včetně jednohubek tapas a finálního dezertu. Neváhejte tedy a zapište sebe i vašeho blízkého na kurzy vaření ve španělském duchu. Pronikněte do unikátního středomořské kuchyně, která je zapsána UNESCEM na seznam nehmotného kulturního dědictví, neboť je skutečně co obdivovat. V kurzech se naučíte vařit jednoduše a hlavně zdravě.

18. 10. 2012